Aflati de 26 ani din 1996 pe piata medicala romananeasca in domeniul STOMATOLOGIEI, clinica noastra se gaseste situata in sectorul 2, zona Pietei Obor, vis-a-vis de Primaria sectorului 2 (peste pasaj langa OTP Bank)

Medicii, desi tineri, cu suficienta experinta in bransa- prin participarea periodica la diferite cursuri si congrese, la nivel national si international, sunt instruiti sa realizeze un consult elaborat, bazat pe o permanenta comunicare cu pacientul, sa puna un diagnostic corect si sa efectueze tratamentul optim pentru fiecare caz in parte..

Periodic avem oferte pentru pacientii fideli ai cabinetului si nu numai. Punem un real accent pe dezvoltarea relatiei armonioase intre medicul stomatologic si pacient.

respectul pentru pacient are la baza:

– dotarea cabinetului conform normelor in vigoare, a materialelor calitative, a igienei si sterilizarii, a muncii in echipa – medic – asistenta – tehnician.

Avantajul major: preturile pe care nu le-am mai modificat in ultimii ani, tocmai pentru a veni in ajutorul unei paturi cat mai largi de pacient, inclusiv copii, astfel incat sanatatea dintilor nostri sa fie mentinuta pprin tratamente stomatologice la un pret si raport calitate – pret, corect!